HUATEC-GROEPSbedrijf

Professioneel Niet destructief het Testen Materiaal

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HUATEC GROUP CORPORATION

China HUATEC  GROUP  CORPORATION certificaten
China HUATEC  GROUP  CORPORATION certificaten
breed scala van NDT producten, kunnen we allemaal in huatec groep. Wij liever kopen van hen. Rudolf Shteinman, Rusland

—— Rudolf Shteinman

Ik houd van de dienst, zeer snelle reactie, het professionele werk. Aret Turkije

—— Aret Kaya

huatec Hardheidstestapparaten, zeer goede kwaliteit, we zijn zeer tevreden met de draagbare Hardheidstestapparaten RHL-50. Kumaren Govender Sotuth Afrika

—— Kumaren Govender

Ik ben online Chatten Nu

HUATEC GROUP CORPORATION

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
Onze fabrieksgebouw Departement produceren Departement produceren

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HUATEC
Aantal werknemers : 35~50
Jaarlijkse omzet : 500000-1000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%
Certificate: ISO9001 CE GOST

HUATEC-de Groep is een betrouwbare fabrikant en een leverancier van het testen van instrumenten in Peking China. HUATEC-de Groep combineert al R/D en het productievoordeel van al zijn eigen dochterondernemingen, voordeel haalt uit zijn jaren op de markt brengend en de verkoopervaring in wereldmarkt, draagt tot het aanbieden van meeste gekwalificeerde concurrerende producten en de dienst aan internationale markten bij. 

 

HUATEC-de Groepsproducten zijn samengesteld uit allerlei metaal en non-metal het testen materiaal, zoals draagbaar hardheidsmeetapparaat, micro- hardheidsmeetapparaat, kustdurometer, meetapparaat van de vickershardheid, Rockwell-hardheidsmeetapparaat, Brinell-hardheidsmeetapparaat, de draagbare detector van het Röntgenstraalgebrek, de mobiele detector van het Röntgenstraalgebrek, het gebreksysteem In real time van het Röntgenstraalbeeld, vakantiedetector, de digitale draagbare meter van het wervelstroom elektrogeleidingsvermogen, digitale ultrasone gebrekdetector, die/het schilderen diktemaat, ultrasone diktemaat, trillingsmeetapparaat, het meetapparaat van de oppervlakteruwheid, profielprojector, enz., en elk van hun toebehoren zoals ultrasone omvormer, testblok, IQI, het loodscherm, densimeter, filmkijker enz. het met een laag bedekken.

 

HUATEC-de Groepswerknemers omvatten een hoogst opgeleid personeel van ingenieurs voor verkoop en de dienst, die geëngageerd zijn om bevredigende producten en de snelle dienst aan al huis en in het buitenland klanten aan te bieden.

 

HUATEC groepeert zich, gebaseerd op meest geavanceerde technologie in China, is een beroemde de industriegroep van China, nadruk bij ontwikkeling & onderzoek en de precisieproductie van divers het testen materiaal. De groep heeft twee eigen fabrieken en twee zusterfabrieken die op gebied van Peking, Liaoning, Shandong en Guangzhou worden gevestigd. Alle producten worden geproduceerd na ISO9001-verordeningen en de producten zijn uitgevoerd naar de meesten van wereldmarkten in overgegaane jaren.

 

Onze belofte: Betrouwbare kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de bevredigende dienst.

Contactgegevens
HUATEC GROUP CORPORATION

Contactpersoon: Mr. Davis Chen

Tel.: 8610 82921131,8613910983110

Fax: 86-10-82916893

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)