Thuis Productenniet destructief het testen materiaal

HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering

Certificaat
China HUATEC GROUP CORPORATION certificaten
China HUATEC GROUP CORPORATION certificaten
Klantenoverzichten
breed scala van NDT producten, kunnen we allemaal in huatec groep. Wij liever kopen van hen. Rudolf Shteinman, Rusland

—— Rudolf Shteinman

Ik houd van de dienst, zeer snelle reactie, het professionele werk. Aret Turkije

—— Aret Kaya

huatec Hardheidstestapparaten, zeer goede kwaliteit, we zijn zeer tevreden met de draagbare Hardheidstestapparaten RHL-50. Kumaren Govender Sotuth Afrika

—— Kumaren Govender

Ik ben online Chatten Nu

HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering

HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering
HUATEC Energy Dispersive MSBUS Handheld Alloy Analyzer
HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering

Grote Afbeelding :  HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Huatec
Certificering: ISO,CE
Modelnummer: Hxrf-120
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: in standaard de uitvoerkarton
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 50 reeks per maand

HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering

beschrijving
Productnaam: Handbediende Legeringsanalysator Model: Hxrf-120
Merk: HUATEC Waaier van opsporing: 25 elementen tussen Ti en Bi
Afmetingen: 254 x 79 x 280 mm (L x W x H) Gewicht: 1.6Kg (met batterij)
Hoog licht:

analysator van de energie de verbrokkelde handbediende legering

,

Handbediende de legeringsanalysator van HUATEC

,

Handbediende de legeringsanalysator van MSBUS

Van de de Legeringsanalysator van HUATEC de Handbediende van de de energie verbrokkelde handbediende legering analysator HXRF 120

 

Prestatieseigenschappen

1. Het instrument is kleiner in grootte en aansteker in gewicht, geschikt te dragen.

2. De spaander van de hoge snelheidsverwerking, het geavanceerde algoritme en de efficiënte software worden gecombineerd om instrumentale analyse sneller te maken.

3. De ingevoerde krachtige buis van de Röntgenstraalemissie en de ultrahoge die resolutiedetector, met digitale verwerkingstechnologie met meerdere kanalen wordt gecombineerd, laten spectrometer van de de Röntgenstraalfluorescentie van HUATEC de handbediende toe om ultrahoge analysenauwkeurigheid te hebben.

4. De gebruikers kunnen professionele rapporten aanpassen: met inbegrip van bedrijfembleem, bedrijfadres, testresultaten, spectrogrammen en andere steekproefinformatie (zoals productomschrijving, plaats van oorsprong, partijaantal, enz.).

5. Het ingebouwde systeem in alle richtingen van de milieuinductie. Dit laat HUATEC toe om zich bewust van veranderingen in het omringende milieu in realtime te zijn en parameters automatisch aan te passen nauwkeurige elementaire analyse in de extreme omstandigheden zoals hoge en lage temperatuur, stof, dark en vocht.

6. Ingebouwde DoubleBeam™ technologie automatisch betekenissen of er steekproeven voor het instrument zijn, die de veiligheid en het beveiligingsniveau van de straal verbeteren. En pas automatisch de helderheid van de vertoning volgens de helderheid van de externe omgeving aan.

7. De apparatuur kan aan Internet worden aangesloten, en het instrument kan opstelling zijn en ver hersteld.

8. De ingebouwde nieuwe netto de sterktepasvorm van HUATEC optimaliseert het spectrale resolutieproces en geeft HUATEC een zeer lage opsporingsgrens vergelijkbaar met groot laboratoriummateriaal.

9. Kan het optische de wegontwerp van HUATEC Ultrashort™ de opwindingsgevolgen van licht elementenmg, Al, Si, S en P beduidend verbeteren zonder stikstof het laden.

10. De intelligente batterij met MSBUS, de controlebatterij in real time en de extra batterij kunnen de resterende capaciteit van de batterij direct controleren.

11. Het industriële weerstand biedende touche screen heeft betere backlightprestaties dan het condensatorscherm, dat nog duidelijk onder sterk licht op het gebied kan worden gezien en het risico van van-handschoenenverrichting in speciaal milieu op het gebied vermijden

 

Toepassingseigenschappen

 1. Uitstekende Prestaties

Hxrf-120 tonen elementensymbolen in Engels allebei. Met hoge precisie, stellen de hoge testende snelheid en de vergelijkbare resultaten aan zelfs dat van laboratoriummateriaal, de rang van de hxrf-120 vertoningenlegering en de inhoud van het elementenpercentage (tot drie decimalen) en p.p.m. op een duidelijke manier tevreden.

 1. Één-aanraking verrichting

Hxrf-120 duurt de test slechts een paar seconden en de identificatie van legeringsrangen vergt slechts 1 of 2 seconden. Dit vergemakkelijkt verrichting door niet technische gebruikers.

 1. Het niet-destructieve testen (NDT)

Hxrf-120 beschadigt de test of heeft geen nadelig gevolg op het gebruik van steekproeven. Geen schade is voorzien in het volledige testproces.

 1. Analysesoftware

De analysesoftware is een professionele analysesoftware die de gebruikers toelaat om wachtwoorden gemakkelijk te vormen, analyserapporten aan te passen in bijlage met bedrijfembleem HUATEC en afstandsbediening van machine uit te voeren; de gebruikers kunnen de bibliotheek van de legeringsrang uitgeven, hun eigen rangaantal toevoegen of de legeringsmerken van hun eigen bedrijf bepalen; de software staat ook automatische kaliberbepaling van instrument en diagnose van problemen op een verre manier toe; de software kan via Internet worden bijgewerkt.

 1. En schroot die recycleren sorteren

Schroot recycling, hergebruik, en analyse en sorteren het ter plaatse. Hxrf-120 aanbiedingen een snelle en betrouwbare identificatie van de schroten wanneer de schroten tussen kopers en verkopers worden afgehandeld. Hxrf-120 leveren kwantitatieve elementenanalyse van ijzerlegering, koperlegering, aluminiumlegering, koper-ijzer legering, lood-tin legering, gemengde legeringen, enz., en het snelle identificatie en sorteren van deze legeringen op de plaats.

 1. Toepassingsgebieden, veiligheid en normen

Hxrf-120 zijn geschikt voor legerings materiële identificatie (PMI) voor inkomende inspectie; materieel voorraadbeheer; de re-inspectie van bouwmaterialen in petrochemische bouw, metaaluitsmelting, drukvat, elektrische centrale, de petrochemische industrie, zuivert chemisch product, geneesmiddel, ruimte en andere industrieën om ernstige veiligheidsongevallen als gevolg van gemengde of ongeschikte materialen te vermijden. Hxrf-120 zijn overeenkomstig ANTM-norm, de Nationale Norm van China (GB), UNS, elektrische de industrienorm (DL), API, JIS, GMP, TSG, Mechanische de Industrienorm (JB), enz.

 1. Kwaliteitscontrole, Kwaliteitsborging (QC/QA) en fout-Ondoordringbaar maakt (PKKA - JUK)

In metaalverwerking en verwerkende industrie, kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging (QC/QA) en foutenondoordringbaar maken (PKKA - JUK) van materialen (grondstoffen), halffabrikaten en geëindigd - producten is onontbeerlijk. Het gebruik van gemengde of ongeschikte materialen zal verliezen aan het bedrijf brengen. Dit is waar aan bedrijven die zich van de kleine installaties van de metaalverwerking aan grote vliegtuigenfabrikanten uitstrekken.

8. Gegevens - verwerking en Ondernemingsresource Planning (ERP)

De gegevens kunnen via USB worden overgebracht, blinken WIFI en Bluetooth en binnen opgeslagen, pdf of andere formaten uit. De gebruikers kunnen de rapporten aanpassen door hun bedrijfemblemen, adressen, testresultaten, spectrum en anderen (zoals productomschrijving, oorsprong van goederen en partijaantal) toe te voegen; van de I-wolk de dienst gegevensopslag is facultatief. De gegevens kunnen aan Ondernemingsresource Plannings (ERP) systeem vervoeren.

 

Toepassingsgebieden

 • De niet-destructieve, snelle en nauwkeurige analyse van legeringselementen en de legering sorteren identificatie op de plaats
 • Het metaal van /scrap van de metaalidentificatie het sorteren
 • QA/QC beheer in metaalproductie, verwerking, afgietsel, enz.
 • Geneeskunde en biologische geneeskunde
 • Identificatie van positieve materialen, olieraffinage en de petrochemische industrie
 • Thermische elektrische centrale, waterkrachtcentrale, kernenergieinstallatie
 • Nauwkeurige elementenanalyse van grondstof en PMI-identificatie om productie aan behoeften te voldoen en die veiligheid van uitrusting en materialen te verzekeren in het proces wordt gebruikt.

Te analyseren elementen en Testmodussen

Hxrf-120 geanalyseerde elementen
  Het werkingsgebied van elementen in standaardtestmodus kan worden uitgebreid als er zulk een behoefte is.
Hxrf-120 Kan Ti, V, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu, Zn, Se, Zr, Nb, Mo, Relatieve vochtigheid, Pd, Ag, CD, Sn, Sb, HF, Ta, W, Re, Pb, Bi analyseren, 25 elementen bedragen.
 

 

Legeringsfamilie

 

Het algoritme super-vriespunt kan de nauwkeurige inhoud van het metaalelement ontdekken en identificeert materiaal zonder omschakelingswijze!

 

Technische parameters en beschrijvingen

 

Gewicht 1.6Kg (met batterij).
Afmetingen 254 x 79 x 280 mm (L x W x H).
Opwindingsbron 50KV/200μA de maximum de pijpstroom van de pijpdruk kan vrij worden aangepast, Ag doel (norm), Au, W, Relatieve vochtigheid-(facultatief) doel.
Detector VERHOGINGS Si-Speld detector
Waaier van opsporing 25 elementen tussen Ti en Bi.
Beeldschermsysteem

Industrieel weerstand biedend touch screen met het schermgrootte van 4,3“.

Merkgebonden besturingssysteemsoftware en correcte golven.

Veelvoudige talen met inbegrip van het Engels en Chinees.

En het past automatisch vertoningshelderheid volgens de milieuhelderheid aan.

Gegevens - verwerking

32GB geheugen

USB, Bluetooth, WIFI, of gehouden van aan Internet; het instrument kan ver worden gevormd en worden hersteld.

De gegevens kunnen via EXCEL of PDF worden uitgevoerd. De gebruikers kunnen de rapporten aanpassen door hun bedrijfemblemen, adressen, testresultaten toe te voegen,

spectrum en anderen (zoals productomschrijving, oorsprong en partijaantal).

Hittedissipatie Uitgerust met een specifieke t-Vormige radiator om de hitte te verdrijven geen behoefte om op het koelen van detectortijd opnieuw te wachten.
Veiligheid

De ingebouwde dubbele straaltechnologie kan automatisch ontdekken of

er is een steekproef bij het metingsvenster. Dit is ook een veiligheid en beschermingseigenschap.

Waterdichte, stofdichte en schokbestendige koffer

HUATEC-Veiligheidsband;

Voedingsysteem

Intelligent batterijbeheer door MSBUS-bus, realtime

toezicht op de overblijvende capaciteit van batterij en reserveaccu. De batterij voldoet aan luchtvervoerverordeningen van gevaarlijke goederen.

Één enkele batterij kan 8 uren duren.

 

Echt-testwaarden van 316 steekproeven

 
Lezing Wijze Cr% Mn% Mo% Ni%
No1 LEGERINGEN 16.56 1.22 2.03 10.18
No2 LEGERINGEN 16.66 1.29 2.01 10.15
No3 LEGERINGEN 16.61 1.20 2.05 10.05
No4 LEGERINGEN 16.62 1.19 2.00 10.03
No5 LEGERINGEN 16.68 1.18 2.05 10.15
No6 LEGERINGEN 16.67 1.22 1.99 10.10
No7 LEGERINGEN 16.62 1.25 2.04 10.16
No8 LEGERINGEN 16.5 1.16 2.03 10.20
No9 LEGERINGEN 16.7 1.19 2.01 10.17
No1 LEGERINGEN 16.63 1.20 2.03 10.08
Standaardwaarde   16.68 1.22 2.03 10.11
 

HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering 0

HUATEC-Analysator van de Energie de Verbrokkelde MSBUS Handbediende Legering 1 

Contactgegevens
HUATEC GROUP CORPORATION

Contactpersoon: Mr. Davis Chen

Tel.: +8619520504939

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)