Bericht versturen
Thuis

HUATEC GROUP CORPORATION Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

HUATEC-de Groep is een betrouwbare fabrikant en een leverancier van het testen van instrumenten in Peking China. HUATEC-de Groep combineert al R/D en het productievoordeel van al zijn eigen dochterondernemingen, voordeel haalt uit zijn jaren op de markt brengend en de verkoopervaring in wereldmarkt, draagt tot het aanbieden van meeste gekwalificeerde concurrerende producten en de dienst aan internationale markten bij. 

 

HUATEC-de Groepsproducten zijn samengesteld uit allerlei metaal en non-metal het testen materiaal, zoals draagbaar hardheidsmeetapparaat, micro- hardheidsmeetapparaat, kustdurometer, meetapparaat van de vickershardheid, Rockwell-hardheidsmeetapparaat, Brinell-hardheidsmeetapparaat, de draagbare detector van het Röntgenstraalgebrek, de mobiele detector van het Röntgenstraalgebrek, het gebreksysteem In real time van het Röntgenstraalbeeld, vakantiedetector, de digitale draagbare meter van het wervelstroom elektrogeleidingsvermogen, digitale ultrasone gebrekdetector, die/het schilderen diktemaat, ultrasone diktemaat, trillingsmeetapparaat, het meetapparaat van de oppervlakteruwheid, profielprojector, enz., en elk van hun toebehoren zoals ultrasone omvormer, testblok, IQI, het loodscherm, densimeter, filmkijker enz. het met een laag bedekken.

 

HUATEC-de Groepswerknemers omvatten een hoogst opgeleid personeel van ingenieurs voor verkoop en de dienst, die geëngageerd zijn om bevredigende producten en de snelle dienst aan al huis en in het buitenland klanten aan te bieden.

 

HUATEC groepeert zich, gebaseerd op meest geavanceerde technologie in China, is een beroemde de industriegroep van China, nadruk bij ontwikkeling & onderzoek en de precisieproductie van divers het testen materiaal. De groep heeft twee eigen fabrieken en twee zusterfabrieken die op gebied van Peking, Liaoning, Shandong en Guangzhou worden gevestigd. Alle producten worden geproduceerd na ISO9001-verordeningen en de producten zijn uitgevoerd naar de meesten van wereldmarkten in overgegaane jaren.

 

Onze belofte: Betrouwbare kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de bevredigende dienst.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Huatecgroep Corportation heeft meer dan 10 jaar ervarings in de productie van allerlei metaal en non-metal het testen materiaal, zoals hardheid het testen machine, de draagbare detector van het Röntgenstraalgebrek, de mobiele detector van het Röntgenstraalgebrek, het gebreksysteem In real time van het Röntgenstraalbeeld, vakantiedetector, de digitale draagbare meter van het wervelstroom elektrogeleidingsvermogen, digitale ultrasone gebrekdetector, die/het schilderen diktemaat, ultrasone diktemaat, het meetapparaat van de oppervlakteruwheid, profielprojector, enz. met een laag bedekken, die uitstekende ontwerp, kwaliteit, en betrouwbaarheid, aan concurrerende prijzen kenmerken.

 

Wij weten duidelijk dat de kwaliteit het leven van een bedrijf is. om beter Niet destructief het Testen Materiaal te verstrekken, stellen wij ervaren technici tewerk, voeren geavanceerd materiaal in en voeren strikte kwaliteitscontrole uit. In het volledige productieproces, leven wij strikt ISO9001 na: de certificatie van 2000, om onze kwaliteit te verzekeren. Aldus, hebben onze producten Ce-certificaat ontvangen.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : HUATEC

Aantal werknemers : 35~50

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificate: ISO9001 CE GOST

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA HUATEC  GROUP  CORPORATION Certificaten CHINA HUATEC  GROUP  CORPORATION Certificaten CHINA HUATEC  GROUP  CORPORATION Certificaten CHINA HUATEC  GROUP  CORPORATION Certificaten